
فشارسنج دیجیتالی دقیق است؟
بیماری فشار خون یا قاتل خاموش امروزه گریبانگیر افراد زیادی است، این بیماری خطرناک که پیش از ایجاد مشکل، هیچ علامت خاصی ندارد میتواند آسیب زیادی به بدن به خصوص به چشم ها و کلیه ها وارد کند و قلب را در وضعیت بحرانی قرار بدهد. بسیاری از افراد سالمند که تحت نظر دکتر هستند و باید دائماً فشار خون آنها با فشارسنج چک شود، در گذشته ناچار بودند هر بار که تغییرات فشار را احساس می کنند به درمانگاه یا مطب پزشک مراجعه کنند.
فشارسنج های جیوهای و عقربهای چند سالی است که به خانهها راه پیدا کردهاند و به بیماران این امکان را می دهند که در منزل خود، فشار خون خود را کنترل کنند و ببینند که داروها و رژیم غذایی تا چه حد موثر است. اما بسیاری از بیماران، توانایی استفاده از این فشارسنج ها را ندارند و سنجش فشار و از این قبیل کارها برایشان دشوار است.
اما با آمدن فشارسنجهای دیجیتال، این مشکل هم تا حدودی حل شده است و همه افراد می توانند تنها با بستن فشار سنج دیجیتال به مچ یا بازوی خود از میزان فشار خون خود مطلع شوند.
وجود یک فشارسنج خوب و قابل اطمینان در خانه می تواند نجات بخش جان افراد در معرض خطر باشد.
اما در مورد استفاده از فشارسنجهای دیجیتال حرف و حدیث زیادی وجود دارد، برخی از مردم فکر می کنند که فشار سنج دیجیتال به اندازه فشار سنج جیوهای یا عقربهای دقیق نیست در حالی که بررسیها نشان می دهد فشارسنجهایی از برندهای معتبر می تواند با دقت بسیار بالا فشار خون را اندازه بگیرند و افراد به تنهایی و بدون نیاز به دانش خاصی میتوانند از فشارسنج دیجیتالی استفاده کنند. بیشتر پزشکان توصیه میکنند در صورت امکان از فشارسنجهای دیجیتالی استفاده شود که به بازو بسته میشوند.
اکثر فشار سنج های دیجیتالی، قابلیت ذخیره و نگهداری اندازه گیری های قبلی را دارند و در برخی از مدل ها می توان این اطلاعات را به کامپیوتر نیز منتقل کرد. در برخی از مدل ها در مواردی که فشار خون شما از حد نرمال بالا یا پایین تر باشد، پیغام هشدار نمایش داده میشود. این ویژگی می تواند کمک شایانی به کنترل روند بیماری و تغییرات فشار خون و تاثیر رژیمها و داروها کند.